Tidig start idag!

Hej allihop!

Precis kommit till jobbet och håller på med några rapporter sen i går och dricker kaffe. Vaknade vid 05:00 idag och kunde för allt i världen inte somna om, så tänkte att jag lika gärna kan komma hit och bli klar med lite pappersarbete. Jag tror att Tim skulle komma in lite senare idag, så det blir nog en ganska produktiv morgon för min del. Jag tror att han sa något om att ha ett möte angående någon fastighetsmäklare Håbo som skulle hjälpa hans mamma att sälja sitt hus. Så vi får se när han dyker upp idag. Vi har ju att göra, så jag kommer garanterat inte sitta och rulla tummarna i alla fall. Sen i eftermiddag tror jag att vi skulle gå ut och käka eller något, har för mig att det var någon fotboll ikväll men mins inte vad han sa. Haha! Så engagerad jag är, ändå! 

Men är riktigt sugen på en burgare, faktiskt och kanske en och en annan öl på det!

ko

One thought on “Tidig start idag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.