Skissblock att ta med på moppeturer

Nu är det snart slut på att ha en rumskompis. Han har hittat annat boende som var tillgängligt tidigare och har börjat packa ihop sina saker för att göra ännu en flytt. Det ska bli skönt att få rå om mig själv igen men det har även varit kul att ha sällskap här hemma. Jag har tagit många turer med moppen när det inte har varit halt ute. Eftersom även min kompis har en så har det blivit många turer tillsammans och jag tror att vi kommer att fortsätta med det även när han har flyttat. Han skissar lite och det blev några åkturer till en närliggande sjö där han tog kort för att sedan skissa när han kom hem. Det blev för kallt att sitta där och rita flera timmar och sedan åka tillbaka hem. Tänkte att jag ska köpa något till honom som inflyttningspresent och hittade några pennor och block Hos penstore som jag tror skulle kunna bli perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.