Så himla frustrerande med EM.

Tjenare allihop!

Kan inte riktigt släppa hur bittert det är att Sverige åkte ut från EM, alltså. Och även att det är så jäkla många legendarer som slutar efter detta mästerskapet, inte minst Zlatan och Isacsson. Sen ska ju dessutom Messi också lägga av i landslaget. Det är verkligen ett generationsskifte i fotbollen nu. Apropå fotboll så hittade jag förresten en blogg som jag läser lite då och då nu, han som skriver heter Stenhardt och han förklarade riktigt bra vad fotbollen faktiskt betyder för oss. 

zla

Jag själv är ju inte direkt någon fotbollsgalning, men just mästerskapen är alltid kul att följa tycker jag och man håller ju sig lite uppdaterad med vad som händer i de stora ligorna och bland de stora spelarna. Jag undrar vilka som kommer ta plats nu när de stora stjärnorna backar. Jag tror att Guidetti kommer blomma ut nu när han inte bara spelar för att passa Zlatan, vad tror ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.