Påväg hem nu!

Tjenare allihop!

Just i skrivande stund sitter jag och Tim och dricker varsin öl och inväntar planet hem. Det har varit en sjukt trevlig vecka, måste jag säga. Vädret har verkligen inte varit något att klaga på. Det enda jag skulle gjort annorlunda är att smörja in mig lite mer. Vi har bränt oss satan och kommer säkert fjälla av allting innan vi ens har landat i Sverige. Men det är ju petitesser, veckan har varit sjukt bra! Så hemma väntar jobb och kasst väder, vad jag hör. Men vi får se, det kanske klarnar upp nu när vi är tillbaka igen. Jag lägger upp bilder när jag har tid efter uppackning och så. Det blev faktiskt inte så många foton tagna, av någon av oss. Det är väl ett bevis på att vi hade det bra va, att vi inte satt på mobilerna hela tiden. Haha! Hoppas ni haft en bra vecka, ni också!

öl

Leave a Reply

Your email address will not be published.