Julklappar och längtan efter närhet

Jag har fortfarande inte hittat den stora kärleken. När det närmar sig storhelger känns det mest. Jag trivs med mitt liv och mitt jobb, men det är ju något som saknas. Pliktskyldigt handlar jag lite julklappar till de närmaste. Det är lika bra att få det gjort för jag vet hur det kommer att vara strax innan julhelgen. Det är den tid på året då nästan alla fordon slutar att fungera trots att vi maskinister också vill ha ledigt. Jag beställer hem en del produkter från Nordicfeel som jag tror passar de som jag måste köpa presenter till. Jag kan inte låta bli att gå in på deras julklappstips för flickvänner. Där fanns det en hel del att välja mellan och kanske jag till nästa jul kan köpa något till en flickvän. Det sista som dör är hoppet sägs det ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.