Hösten börjar visa sig!

Tjabba allihop!

Hur är läget med er? Har ni lika höstlikt väder som vi har idag? Funderade seriöst på att sätta på mig mössa och handskar i morse när jag skulle till jobbet. Burr! Men det är ju så det kommer vara nu i några månader framöver så det är ju bara att vänja sig antar jag. Just nu har jag en paus mellan kunder, så jag passar på att ta några koppar kaffe och slappa lite. Jag har dessutom börjat kolla resor igen inför vintern, för det är ju egentligen då som man vill komma bort och till värmen som allra mest. Jag har ju dessutom hittat ett företag som erbjuder riktigt bra lån, så det kan gå hur situationen än ser ut just vid tillfället. Jag tänker Asien någonstans, men vet inte riktigt vart. De där vanliga turistfällorna i Thailand lockar faktiskt inte särskilt mycket, så det är något mindre populärt och lite okändare ställe jag är sugen på. Har ni kanske några bra tips? 

thai

Leave a Reply

Your email address will not be published.