En fyrhjuling till sommaren

För några veckor följde jag med en vän som smakråd när han skulle köpa fyrhjuling. En säljare informerar vännen om att beräknad leveranstid på en fabriksny fyrhjuling är ungefär ett år till följd av coronapandemin. Det är någon komponent till batteriet som har stora leveransproblem. Vi tittade på butikens begagnade utbud, och det var där jag såg den. En fyrhjuling som har gått 400 timmar, men motorn hade enbart gått 2 timmar. Motorn hade rasat för förra ägaren. Förra ägaren fick ett motorbyte av auktoriserad verkstad på garantin, men hade ändå valt att byta fyrhjuling just efteråt. Det var alltså en maskin med en ny motor till ett begagnat pris – ett riktigt fynd. Jag kände att jag egentligen inte hade råd att köpa en fyrhjuling nu, men tack vare att butiken erbjöd förmånlig delbetalning så kunde jag ändå lösa det ekonomiskt. Idag var första riktiga turen med fyrhjulingen, och än så länge är jag otroligt nöjd över mitt fynd.

Person som kör fyrhjuling

Leave a Reply

Your email address will not be published.