Det där med ekonomi

Pratade lite med en av mina anställda i dag och det visade sig att han fått lite problem med ekonomin. Det där med att handla för mycket och betala efteråt hade inte visat sig vara så bra, sade han. Personen arbetar på bra och bad om att få låna lite pengar av mig och det gick jag såklart med på eftersom att det inte var något större belopp det rörde sig om. Jag tipsade honom dock om att ansöka om skuldsanering för att bli av med sina skulder och trots allt kunna leva ett normalt liv. Vet hur lätt det är att samla på sig skulder och de växer ofta fort och mycket med räntor och annat som ska betalas. Som tur är går mitt arbete bra och jag behöver inte oroa mig för att min ekonomi ska gå helt i botten just nu, men om det händer kan det vara skönt att veta att det finns andra som också har det kämpigt. Nej, nu börjar min favoritserie på TV och vinflaskan kallar i vinstället!

Sedlar på hög

Leave a Reply

Your email address will not be published.