Därför kör jag moped

På 70-talet när jag var tonåring skaffade min bror mig en gammal Alabamamoppe som han fixade och gjorde om. Vi målade den i gult med en blå limpa på. Då kunde mopeder se ganska olika ut beroende på vilket märke det var, medan dagens mopeder har ett likartat utseende oavsett vilket märke det är. Jag har alltid gillat att köra moped på grund av att det är smidigt, enkelt och dessutom billigt. En moped drar endast ca 0,2 L/mil samt att den är billig att försäkra, dessutom är det miljövänligare än många andra fordon. Nu har jag bestämt mig för att införskaffa en modern moppe. Jag har hittat precis sajten där jag ska köpa min nya moped. Jag rekommenderar att ni som går i tankar att köpa moped spanar in detta företag, det verkar mycket lovande såväl med priser som med utbud.

En röd moped
Mopeder i rörelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.